×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 562
BEYONCE
BEYONCE
WONKA II
WONKA II
DIGIMON
DIGIMON
LA NAVIDAD EN SUS MANOS
LA NAVIDAD EN SUS MANOS
LLEGO A MI
LLEGO A MI
LOS JUEGOS DEL HAMBRE
LOS JUEGOS DEL HAMBRE
MIGRATION
MIGRATION
NAPOLEON II
NAPOLEON II
NOCHE DE PAZ
NOCHE DE PAZ
WISH
WISH
EL CASCANUECES
EL CASCANUECES
MANON
MANON
OPERAS&BALLETS
OPERAS&BALLETS

Avís legal

Benvingut a la pàgina web de OCINE Màgic, al qual també ens referirem en aquesta pàgina com EL TITULAR indistintament, allotjada sota la URL https://www.ocinemagic.es (d'ara endavant, la pàgina web). A continuació, li exposem els termes i condicions d'ús de la pàgina web que han de seguir els usuaris d'aquesta. La navegació a través d'aquesta Pàgina web, i la utilització dels nostres serveis li confereix la condició d'usuari d'aquesta, és per això que li aconsellem una atenta lectura d'aquesta. Tota utilització contrària a l'aquí prevista queda totalment prohibida i és susceptible de generar responsabilitats enfront del seu titular. En cas de disconformitat, li preguem que abandoni la navegació o contacti amb nosaltres, enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

1.Dades identificatives

En compliment amb el deure d’informació recollit a l’Article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, l'informem que aquesta web pertany a l'empresa OCI & CINE S. L, amb NIF B-17070707, i domiciliada a GIRONA, Travessia de la Creu, 35. Pot contactar amb nosaltres enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Dades d’inscripció registral: aquesta empresa està inscrita en el Registre Mercantil de GIRONA, Volum 273, Foli 210, Fulla GI-5072.

2. Condicions d’accés, utilització i funcionament de la Pàgina webb

L'accés a la Pàgina web és lliure, sense limitació d'edat (encara que és probable que el contingut d'unes certes pel·lícules no sigui adequat per a menors de segons quina edat. Per això, es recomana als usuaris adults responsables dels menors que controlin el visionat de tràilers, pòsters, etc. que puguin ser susceptibles de ferir la sensibilitat dels menors. Cada pel·lícula es cataloga conforme al Ministeri de Cultura amb la recomanació d'edat mínima per al seu visionat). Com a usuari/a de la Pàgina web, ha de realitzar en tot moment un ús adequat de la mateixa i dels continguts que inclou, respectant en tot moment la legalitat vigent i els drets de propietat del titular. Queda prohibit que tot usuari/a o tercer realitzi qualsevol acció (inclusivament introducció o difusió de virus informàtics) que provoqui danys o alteracions als continguts de la Pàgina web, així com intervingui o provoqui alteracions en el correu electrònic, reservant-se EL TITULAR el dret a excloure l'accés a la Pàgina web a qualsevol usuari/al fet que infringeixi aquesta prohibició. En tot cas, ens reservem el dret a suspendre temporalment, i sense necessitat de previ avís als usuari/as, l'accessibilitat a la nostra Pàgina web en cas d'efectuar operacions de manteniment, reparació, actualització o millora dels serveis, informacions i continguts, així com a modificar o actualitzar les informacions, continguts i les condicions d'accés d'aquesta. En la mesura en què això sigui raonablement possible, les actualitzacions de manteniment de la web es programaran en horaris de baix trànsit, sense perjudici de la facultat discrecional del TITULAR per a dur-ho a terme en qualsevol moment, i sense que això doni lloc a responsabilitat i cap indemnització.

3.Enlaces

En el cas que en la present pàgina web es disposessin enllaços o enllaços feia altres llocs d'Internet propietat de tercers (com Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, TikTok, etc.), en el nostre cas i en la data de la redacció del present avís legal, l'informem que EL TITULAR no exercirà cap mena de control sobre aquests llocs i continguts. En cap cas EL TITULAR assumirà cap responsabilitat pels continguts d'aquests i altres enllaços que pogués haver-hi en un futur i pertanyents a un lloc web aliè, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud, amplitud, veracitat, validesa i constitucionalitat de qualsevol material o informació continguda en cap d'aquests enllaços o altres llocs d'Internet. Igualment, la inclusió d'aquestes connexions externes no implicarà cap mena d'associació, fusió o participació amb les entitats connectades, eximint-se de qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la seva utilització.

4.Propiedad industrial e intelectual

Tots els continguts de la present Pàgina web, a títol enunciatiu i no limitatiu (com a bases de dades, textos, marques, noms comercials, àudios, logotips, signes distintius, animacions, imatges, vídeos, dissenys, estructura de la pàgina, etc.) són titularitat del TITULAR de la web o han estat cedits a aquest per al seu ús. L'ús de la present Pàgina web no confereix als usuari/as cap dret d'explotació de cap classe ni la seva titularitat sobre els continguts d'aquesta, així com tampoc la seva propietat intel·lectual i/o industrial. Queda totalment prohibida la transformació, reproducció, explotació, distribució, comunicació pública i/o cessió, ja sigui a títol onerós o gratuït, de qualsevol dels continguts de la Pàgina web. EL TITULAR fa expressa reserva enfront dels usuaris i altres tercers de l'exercici de quantes accions i/o reclamacions emparin els seus legítims drets de propietat intel·lectual i industrial, així com també per al rescabalament dels danys, perjudicis i lucre cessant que es poguessin derivar.

5.Dades de caràcter personal - Política de Privacitat. Informació bàsica

A continuació, l'informem dels aspectes bàsics de la nostra política de privacitat, que pot ampliar en aquesta mateixa web accedint al següent enllaç.

Responsable del tractament 2001 GEST SLU
Finalitat del tractament
  • Gestió administrativa i comercial condició d’ usuari/a registrat/ada al programa Fidelity.
  • Gestió administrativa i comercial venda de entrades online.
  • Gestió de Cookies (geolocalització i estadística).
  • Gestió web
Drets Accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat, limitació i oposició al tractament.
Informació addicional Revisar la Política de Privacitat

6. Legislació i jurisdicció aplicable

Els possibles conflictes en relació al present avís legal es resoldran exclusivament pel dret de l'Estat espanyol i de la Comunitat Autònoma de Catalunya, sent els Jutjats de GIRONA els únics competents perquè en prengueu coneixement. Tota persona usuària de la web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi l'accés, accepta el compliment i respecta aquesta clàusula, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.

Última actualització 21/04/2023 © OCI & CINE S.L. Tots els drets reservats.